Familietur til Utsira

Påmelding: https://forms.gle/zU93xvzva1C9xBrJ9 

Familietur til Utsira 26 - 28 april. Det er mulighet for dagstur, 1 eller 2 overnattinger i DNT sin hytte Nordvikgården. Vi har leid nesten hele hytta. 1 rom er opptatt. 

Siste påmeldingsdag blir mandag 22 april.
NB egenandel for personer over 7 år. 2 netter = 150 kr per pers, 1 natt= 75 kr per pers og dagstur = 50 kr.
Onsdag 24 april: Vi bekrefter plass og sender innbetalingsinfo.

Husk lakenpose eller sengesett.  Sovepose er ikke tillatt. 

Mat inkludert. Enkel servering. Eks: tomatsuppe, pølser, Lapskaus/gryterett og brødmat.

Hytta ligger på Utsira, helt vest i havet. Nordvikgården har 43 sengeplasser. Vi disponerer hele hytten, minus Klovning rommet. Romoversikt finner du her.

UTSTYR

Hytta har innlagt vann og strøm. Den er meget bra utstyrt med det du trenger for matlaging og opphold: stekeovn, nødvendig kjøkkenutstyr, oppvaskmaskin, kjøleskap, dekketøy, kluter, tørkehåndklær. Vedfyring og stearinlys. Grill (ta med grillkull). Hytta har flere vannklosett og dusjer. Nordvikgården har ikke proviant. Det vises til nærbutikken Joker på øya. Gjestene ordner selv med matlaging, oppvask, vask av gulv og rydding inne og ute. Husk lakenpose eller sengesett.  Sovepose er ikke tillatt. 

Bevegelseshemmede: Hytta er spesielt tilrettelagt for funksjonshemmede. Et bad og et rom er spesielt tilrettelagt for rullestolbrukere. Rommet Kvalvik. 

Innsjekk/utsjekk: Hytta skal være klar for nye gjester kl. 14. Vi har bestilt utvask. Alle må være ute fra sine rom kl 12, men vi kan bruke fellesareal frem til kl 14.

 

AKTIVITET 

Sykkel er svært godt egnet for å komme seg rundt på Utsira. Utsira Idrettslag har opprettet en tursti i Vestre marka på Utsira, på folkemunne kalt Vikingløypa. Løypa er cirka sju kilometer lang og det tar i overkant av en time å vandre rundt hele løypa. https://ut.no/utforsker/kommune/17403/utsira/turforslag 

Nøkler til den kommunale svømmehallen kan kvitteres ut på Joker Utsira.

Detaljer

Dato fredag 26. april 2024
søndag 28. april 2024
Kalender Familie tur / Familie camp / Familie aktivitet

Sted

Navn Utsira
Stedsbeskrivelse Utsira er en øy og en kommune i Rogaland. Den ligger ute i Nordsjøen, utenfor Karmøy, 18 km vest for Haugesund. Kommunen er Norges minste målt i folketall og nest minste i areal (etter Kvitsøy). Skjoldblad er kommuneblomst, og gulbrynsanger er kommunefugl. Utsira ble egen kommune i 1924, før dette lå den under den tidligere kommunen Torvastad.
Kjøreinstruks

Utsirabåten fra Haugesund.

https://maps.app.goo.gl/Lv5TPtRU16zd5yxK8